KIRIKKALE / YAHŞİHAN - Şehit Osman Yıldırım İlkokulu

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞEHİT OSMAN YILDIRIM İLKOKULU 2. DÖNEM GENEL VELİ TOPLANTISI...

Sayın Velilerimiz;

Okulumuzun 2022 –2023 Eğitim – Öğretim Yılı  2. Dönem okul genel veli toplantısı 15/03/ 2023 Çarşamba günü okulumuz  Konferans Salonunda  saat 14:45 'de yapılacaktır. Toplantı ile ilgili  gündem aşağıya çıkarılmış olup, toplantıya iştiraklerinizi bekleriz.

meb_iys_dosyalar/71/08/759303/dosyalar/2023_03/09090202_2.DONEM-GENEL-VELI-TOPLANTISI.pdf

Sayın Veli;

Ümit ŞEKER

Okul  Müdürü

GÜNDEM MADDELERİ

1-  Açılış ve yoklama.

2-  Okulumuza yeni nakil gelen öğrenci velileri ile tanışma.

3-  Öğrencilerin başarı durumları ile ilgili genel bilgi verilmesi.

4-  Velilerin öğrenciler hakkında sınıf öğretmenleri hakkında bilgilendirilmesi

5-  Öğrencilerin sağlık, beslenme ve sosyal durumlarının görüşülmesi.

6-  Kılık kıyafette düzen ve temizliğin sağlanması.

7- Okul-öğretmen - veli işbirliğinin öneminin belirtilmesi.

8- Olumsuzluklarla karşılaşıldığında ilk olarak diyalog ve sınıf rehber öğretmeniyle iletişim yolunun tercih edilmesi.

9- Ders saatleri içerisinde okul kapılarının kilitli tutulması ile ilgili İlçe Kaymakamlık Hıfzısıhha Kurulu kararının okunması.

10-  Dilek ve temenniler.

Yayın: 09.03.2023 - Güncelleme: 09.03.2023 09:05 - Görüntülenme: 186