KIRIKKALE / YAHŞİHAN - Şehit Osman Yıldırım İlkokulu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI...

Her an deprame hazırlıklı olmak için okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimize gerekli bilgilendirme , okul acil durum ekipleri görev paylaşımı ve eksik olan malzeme ve olası risk durumlarında düzenlemeler yapılmıştır. Bilgilendirmenin arkasından deprem tatbikatı gerçekleştirlmiştir.

Her an deprame hazırlıklı olmak için okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimize gerekli bilgilendirme , okul acil durum ekipleri görev paylaşımı ve eksik olan malzeme ve olası risk durumlarında düzenlemeler yapılmıştır. Bilgilendirmenin arkasından deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir. Okulumuz öğrencileri deprem anında (çök-kapan-tutun) yaşam üçgeni oluşturup deprem sonrasında tahliye sireni ile birlikte düzenli bir şekilde okul binasını tahliye edip acil toplanma alanında toplanmışlardır. Yapılan tatbikat sonrası okulumuz sivil savunma kulübü öğretmenleri ve acil durum ekip başkanları tatbikatı öğrencilerle birlikte değerlendirmişlerdir.

Yayın: 19.10.2023 - Güncelleme: 19.10.2023 16:36 - Görüntülenme: 46